OPEN NAVIGATIE
SLUIT NAVIGATIE
NL / FR / ENles ballets C de la B
K A N T O R E N   


a d r e s 
Bijlokesite, Bijlokekaai 1
B - 9000 Gent
Tel. + 32 9 221 75 01 
Fax. + 32 9 221 81 72
info@lesballetscdela.be

BTW BE 0432 292 772


p l a n 
klik hier om een stratenplan te bekijken 
klik hier om een plan van de bijlokesite te bekijken


r o u t e b e s c h r i j v i n g
De kantoren van les ballets C de la B zijn gevestigd aan de Bijlokekaai 1, op de Bijlokesite in het centrum van Gent.

met de auto:
Neem de afrit Gent-Centrum. Bij de splitsing "Gent Centrum-Alle Richtingen" blijft u "Alle Richtingen" volgen. Sla na 100m linksaf (aan de lichten onder de autosnelweg) "R40/Sint Lievenslaan". U bevindt zich nu op de ring. Volg de borden "N90/Eeklo". U rijdt rechtdoor door de Sint-Lievenslaan, daarna Citadellaan en daarna Charles de Kerkhovelaan. Eens het water over komt u in de Godshuizenlaan (100m) en kan u op de rechterkant de Bijlokesite zien. Daar slaat u aan de lichten rechtsaf (Bijlokehof 25m) en nogmaals rechtsaf in de Jozef Kluyskensstraat. U rijdt door tot u aan het water komt. Als u nu rechtsaf slaat, komt u in de Bijlokekaai. Onze kantoren zijn gevestigd op huisnummer 1.
Er is parkeergelegenheid in de Jozef Kluyskensstraat (ingang van het conservatorium) of in de Godshuizenlaan.

te voet vanaf Gent Sint-Pieters (15 minuten):
U steekt het Maria-Hendrikaplein over en neemt rechts de Koningin Elisabethlaan. Deze laan loopt uit in de Kortrijksesteenweg, die u volgt tot het einde. Aan het kruispunt slaat u links de Ijzerlaan in. De tweede straat op uw rechterkant is de Bijlokekaai. De kantoren van les ballets C de la B bevinden zich op nummer 1.


met het openbaar vervoer vanaf Gent Sint-Pieters (5 minuten):
U neemt tram 1 richting "Wondelgem-industriepark" in de tunnel van het Sint-Pieterssation en stapt af aan halte "Charles de Kerckhovelaan" (groot kruispunt met de Kortrijksesteenweg). U steekt het kruispunt over en slaat linksaf tot over het water (Godshuizenlaan). Onmiddellijk op uw rechterkant, langs het water ligt de Bijlokekaai. Onze kantoren zijn gevestigd op huisnummer 1.